• Sakinah sah nikah

  Pelakon kontroversi, Sharifah Sakinah selamat bernikah petang ini dalam majlis tertutup daripada media. Hanya dengan sekali lafaz, Sakinah dan Aliff Adha selamat diijabkabulkan di kawasan taman Hotel Shangri-La, Putrajaya pada sekitar pukul 5.30 petang sebentar tadi. Dia dinikahkan sendiri oleh ayah Sakinah,...

  March 28, 2015
 • Berjayakah Hati Perempuan?

  Drama Teman Lelaki Upahan lakonan Elizad Sharifuddin sebagai Kyra Lydia dan Ungku Ismail sebagai Ezwan Lutfi (EL) telahpun melabuhkan tirainya dengan kesudahan yang manis dan membahagiakan pada 26 Mac lalu. Slot Akasia yang bersiaran pada setiap hari Isnin hingga Khamis ini...

  March 28, 2015
 • Lana Nodin Serik Dengan Lelaki Melayu?

  Keputusan Lana Nodin memilih lelaki Amerika sebagai bakal suaminya menimbulkan tanda tanya, apakah dia sudah serik dengan lelaki Melayu? Maklumlah, sebelum ini Lana pernah bercinta dengan beberapa jejaka tempatan termasuk pelakon, Johan As’ari dan Mas Khan. Namun, kesemuanya tidak berakhir dengan...

  March 28, 2015
 • Ungku Ismail tak mahu pemilih lagi

  Kini nama pelakon tinggi lampai Ungku Ismail Aziz dah popular dan dia digilai peminat. Segala-galanya kerana drama bersiri teman Lelaki Upahan di TV3 yang mendapat sambutan hangat. Sebelum ini namanya diperkatakan kerana lakonan bersahaja dalam telemovie Seligar arahan Khir Rahman dan...

  March 27, 2015
Yang Terkini
94
IMG_2015032852624

Sakinah sah nikah

Pelakon kontroversi, Sharifah Sakinah selamat bernikah petang ini dalam majlis tertutup daripada media.

Hanya dengan sekali lafaz, Sakinah dan Aliff Adha selamat diijabkabulkan di kawasan taman Hotel Shangri-La, Putrajaya pada sekitar pukul 5.30 petang sebentar tadi.

video
48
Style: "Portrait B&W"

Siti hadiahkan Konsert Unplugged

Bulan April mempunyai signifikan yang tersendiri kepada penyanyi Dato’ Siti Nurhaliza kerana setiap kali bulan ini menjelma, beliau akan meraikan ulangtahun penglibatannya dalam bidang seni. April 2015 dianggap bulan permulaan kerjaya seninya untuk tahun ke 20.

Sebagaimana janji beliau kepada para peminatnya sebelum ini, Dato’ Siti Nurhaliza bakal mengadakan sebuah konsert akustik istimewa yang dinamakan Dato’ Siti Nurhaliza Unplugged 2015 pada 7 April ini di Panggung Sari, Istana Budaya.

video
136
hp-1

Berjayakah Hati Perempuan?

Drama Teman Lelaki Upahan lakonan Elizad Sharifuddin sebagai Kyra Lydia dan Ungku Ismail sebagai Ezwan Lutfi (EL) telahpun melabuhkan tirainya dengan kesudahan yang manis dan membahagiakan pada 26 Mac lalu.

Slot Akasia yang bersiaran pada setiap hari Isnin hingga Khamis ini akan dihiasi pula dengan sebuah lagi drama menarik yang turut diadaptasikan daripada sebuah novel iaitu “Hati Perempuan”.

306
Lana Nodin & David featured

Lana Nodin Serik Dengan Lelaki Melayu?

Keputusan Lana Nodin memilih lelaki Amerika sebagai bakal suaminya menimbulkan tanda tanya, apakah dia sudah serik dengan lelaki Melayu?

Maklumlah, sebelum ini Lana pernah bercinta dengan beberapa jejaka tempatan termasuk pelakon, Johan As’ari dan Mas Khan. Namun, kesemuanya tidak berakhir dengan perkahwinan.

video
354
Drama Festival KL

Ungku Ismail tak mahu pemilih lagi

Kini nama pelakon tinggi lampai Ungku Ismail Aziz dah popular dan dia digilai peminat. Segala-galanya kerana drama bersiri teman Lelaki Upahan di TV3 yang mendapat sambutan hangat.

Sebelum ini namanya diperkatakan kerana lakonan bersahaja dalam telemovie Seligar arahan Khir Rahman dan skrip oleh Siti Jasmina Ibrahim. Mengapa dia lambat popular sedangkan dah 10 tahun Ungku Ismail berlakon?

1073
juwie-1

Juwie dirawat di HUKM

Bekas pengarang majalah Mangga, Juwie atau nama sebenarnya Abdul Jalil Salleh kini sedang dirawat di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM). Dia menjalani pembedahan di sana dua hari lalu.

Juwie yang juga penulis lirik lagu-lagu cinta popular itu bersara daripada Utusan Karya Sdn. Bhd. dan memberikan tumpuan pada menguruskan jemaah yang mahu menunaikan umrah.

225
mark-al-1

Mark Adam ajar cara ajak kahwin

Ada tak sesiapa yang payah nak buat lamaran dan mengajak sang kekasih berkahwin? Kalau ada yang malu-malu dan takut-takut, penyanyi Mark Adam ada saranan.

Mark menyarankan lagunya dijadikan bahan perantara untuk melamar. Dia kini ada lagu baru berjudul Marry Me petikan album sulung yang baru dilancarkan.