• Fara Fauzana berkongsi rezeki

  Pengacara Fara Fauzana dilihat antara pengacara yang mampu mengumpul harta melalui suaranya. Selain tugas hakiki sebagai deejay radio dan pengacara TV, dia juga dilantik sebagai duta beberapa produk. Ada yang membuat andaian dia dah capai status jutawan. Namun kata Fara, banyak...

  July 31, 2014
 • Elfira raya selepas puasa enam

  Hari ini pelakon Elfira Loy dan keluarganya sedang bercuti di Lombok, Indonesia. Mereka sekeluarga memilih percutian keluarga untuk menyambut hari raya. Kunjungan hari raya akan dimulakan selepas kembali semula. Tambahan pula pada masa itu ahli keluarga sudah selesai ibadah puasa sunat...

  July 30, 2014
 • Neelofa raya rumah Nik Aziz

  Pelakon cantik Neelofa mengambil peluang cuti hati raya di Kelantan dengan mengunjugi rumah bekas menteri besar,Datuk Nik Aziz Nik Mat semalam. Neelofa tidak bersendirian sebaliknya menziarahi tokoh yang kini kurang sihat itu bersama beberapa anggota keluarga. Ibunya, usahawan, Noor Kartini turut memberi...

  July 30, 2014
 • Adik-Beradik Selebriti Malaysia

  Menjadi satu kebanggaan bagi adik-beradik selebriti Malaysia yang mempunyai bakat sama dalam bidang seni. Mungkin ada di antara peminat yang membuat perbandingan mengenai bakat mereka dan ada juga membuat perbandingan mengenai siapa yang lebih cantik atupun kacak. Antara adik-beradik selebriti yang mendapat...

  July 30, 2014
Yang Terkini
11
fafau

Fara Fauzana berkongsi rezeki

Pengacara Fara Fauzana dilihat antara pengacara yang mampu mengumpul harta melalui suaranya. Selain tugas hakiki sebagai deejay radio dan pengacara TV, dia juga dilantik sebagai duta beberapa produk.

Ada yang membuat andaian dia dah capai status jutawan. Namun kata Fara, banyak komitmennya daripada pendapatan yang diperolehi. Dia berkongsi rezeki dengan keluarga.

8
ASTRO

Elfira raya selepas puasa enam

Hari ini pelakon Elfira Loy dan keluarganya sedang bercuti di Lombok, Indonesia. Mereka sekeluarga memilih percutian keluarga untuk menyambut hari raya.

Kunjungan hari raya akan dimulakan selepas kembali semula. Tambahan pula pada masa itu ahli keluarga sudah selesai ibadah puasa sunat enam hari pada bulan Syawal.

15
_20140731_003116

Neelofa raya rumah Nik Aziz

Pelakon cantik Neelofa mengambil peluang cuti hati raya di Kelantan dengan mengunjugi rumah bekas menteri besar,Datuk Nik Aziz Nik Mat semalam.

Neelofa tidak bersendirian sebaliknya menziarahi tokoh yang kini kurang sihat itu bersama beberapa anggota keluarga.

23
Screen Shot 2014-07-26 at 11.17.43 AM

Adik-Beradik Selebriti Malaysia

Menjadi satu kebanggaan bagi adik-beradik selebriti Malaysia yang mempunyai bakat sama dalam bidang seni.

Mungkin ada di antara peminat yang membuat perbandingan mengenai bakat mereka dan ada juga membuat perbandingan mengenai siapa yang lebih cantik atupun kacak.

110
_20140730_082351

Alkisah selfie kuburan Farish Aziz

Semasa pelakon dan pengacara Farish Aziz menziarahi kubur pada hari raya kelmarin dia sempat berselfie dengan famili.

Lokasinya di atas kubur tu lah. Bila diupload ke laman sosial Instagram dan Facebook, ramai yang komen.

video
33
10351677_10153148002181959_3262190570944256884_n

‘Havoc Raya’ Gamatkan Raya Anda!

Sony Music Malaysia telah melancarkan kompilasi album raya berjudul Havoc Raya. Pastinya album ini dapat menggamatkan lagi suasana Aidilfitri dengan rentak lagunya yang ceria.

Menariknya, kemunculan semula kumpulan baru 4u2C yang diberi nama ForUToC adalah gabungan pelawak-pelawak tanah air bersama Dato’ Ac Mizal.

22
KL-Gangster 2

Filem Menarik di TV Sempena Raya Kedua

Bagi yang tidak mempunyai sebarang rancangan untuk keluar berhari raya, hari ini. Apa kata menonton filem-filem menarik yang disediakan oleh Astro menerusi beberapa salurannya.

Zizan Razak, Aaron Aziz, Adi Putra, Shaheizy Sam, Yana Samsudin dan Intan Ladyana adalah bintang-bintang yang akan muncul di kaca TV anda pada Hari Raya Kedua ini.

31
syarul-ry-1

Syarul Ridzwan sedih tak dapat balik Kelantan

Tahun ini nama pelakon Syarul Ridzwan Hashim semakin popular dan diminati ramai. Banyak drama lakonannya mendapat sambutan menggalakkan.

Untuk Hari Raya Aidilfiri kali ini beberapa buah drama khas raya lakonannya akan disiarkan di kaca TV. Antaranya Kimchi Raya dan Ops Terlebih Sudah di TV3.

Di mana Syarul beraya? Dengarnya dia sedih sikit tahun ini sebab tak dapat balik kampung. Keluarga Syarul berasal dari Kelantan, tapi dia dibesarkan di Lembah Klang.