• Mimpi Buat Ana Dahlia Berhijab

  Penampilan terbaru pelakon Ana Dahlia yang kini sudah berhijab membuatkan dirinya lebih tenang. Dia merasakan perubahan itu adalah satu perkara yang sepatutnya dilakukan dari dulu lagi. Namun petunjuk yang diterima daripada tuhan menerusi mimpi membuatkan dirinya tekad untuk menjadikan penampilan berhijab...

  September 30, 2014
 • Arma Puas Hati Siapkan Majlis Pertunangan Sarimah

  Walaupun cuma mempunyai jangkamasa sebulan sahaja untuk menyiapkan pakaian, hantaran dan dekorasi majlis pertunangan Sarimah dan Tunku Nadzimuddin, namun Arma Abd Rahman amat berpuas hati. Sifat Sarimah yang tidak cerewet dan sentiasa bekerjasama memudahkan Arma, pereka fesyen dan juga pemilik butik...

  September 29, 2014
 • Zed Zaidi Pegang Jawatan Presiden Seniman

  Pelakon Zed Zaidi mendapat kepercayaan ahli lembaga Persatuan Seniman Malaysia (SENIMAN) apabila sekali lagi dipilih menyandang jawatan sebagai Presiden Seniman dengan meraih 109 undi. Mesyuarat AgungTahunan Ke-14 berlangsung Sabtu lalu di Dataran Karyawan FINAS, Kompleks Studio Merdeka. Mesyuarat dikendalikan oleh Pengerusi...

  September 29, 2014
 • George Clooney Sudah Berkahwin

  Semalam, sebaik sahaja matahari terbenam, George Clooney melafazkan kata-kata "I Do" yang menandakan dia sudah sah menjadi suami kepada peguam hak asasi manusia dari London, Amal Alamuddin, di Venice, Itali. Bintang-bintang Gred A Hollywood seperti Matt Damon, Bill Murray, Bono, Emily...

  September 28, 2014
Yang Terkini
143
Screen Shot 2014-09-30 at 10.50.54 AM

Mimpi Buat Ana Dahlia Berhijab

Penampilan terbaru pelakon Ana Dahlia yang kini sudah berhijab membuatkan dirinya lebih tenang. Dia merasakan perubahan itu adalah satu perkara yang sepatutnya dilakukan dari dulu lagi.

Namun petunjuk yang diterima daripada tuhan menerusi mimpi membuatkan dirinya tekad untuk menjadikan penampilan berhijab sebagai perkara wajib.

288
Sarimah tunang

Arma Puas Hati Siapkan Majlis Pertunangan Sarimah

Walaupun cuma mempunyai jangkamasa sebulan sahaja untuk menyiapkan pakaian, hantaran dan dekorasi majlis pertunangan Sarimah dan Tunku Nadzimuddin, namun Arma Abd Rahman amat berpuas hati.

Sifat Sarimah yang tidak cerewet dan sentiasa bekerjasama memudahkan Arma, pereka fesyen dan juga pemilik butik Arma Abd Rahman Wedding Couture untuk menyiapkan segala yang diinginkan oleh pelanggan selebritinya itu biarpun dalam masa yang singkat.

203
George Clooney kahwin 2

George Clooney Sudah Berkahwin

Semalam, sebaik sahaja matahari terbenam, George Clooney melafazkan kata-kata “I Do” yang menandakan dia sudah sah menjadi suami kepada peguam hak asasi manusia dari London, Amal Alamuddin, di Venice, Itali.

Bintang-bintang Gred A Hollywood seperti Matt Damon, Bill Murray, Bono, Emily Blunt, Cindy Crawford dan suaminya, Rande Gerber sanggup terbang jauh dari Amerika Syarikat ke Venice semata-mata untuk meraikan saat bersejarah buat Clooney dan Alamuddin.

236
Karmal

Karmal Cipta Album Untuk Arwah Nenek

Meskipun nama Karmal,29 agak baru dalam industri muzik tanah air, namun pengalaman penyanyi rap yang cukup berbakat ini bukanlah baru.

Anak muda ini pernah menerbitkan tiga buah online mixtape bersama artis popular Joe Flizzow, Nadhira, Linda dan Diana Rafar, Sonaone serta Wizzow dari Indonesia.

133
Hi4-poster20x30

Tiket murah tonton Hi-5

Sambutan menggalakkan pada persembahan Hi-5 yang lalu membuka satu lagi peluang kepada peminat mereka untuk sekali lagi menonton pementasan secara langsung di Kuala Lumpur.

Hi-5 House Hits 2014 akan dipentaskan pada 10-14 Disember ini di Kuala Lumpur Performing Arts Centre (klpac), Kuala Lumpur.

522
lofa-agama

Neelofa Rajin Ke Kelas Agama

Pelakon dan pengacara cantik ini semakin rajin memperbaiki diri dengan mengikuti kelas-kelas bimbingan agama.

Malah, Neelofa akui usahanya menambah ilmu agama secara tidak langsung mengisi ‘ruang’ dalam dirinya yang selama ini dirasakan seperti ada sesuatu yang tidak lengkap.