• Artis Popular Cuci Kereta Peminat

  Buat pertama kalinya, Keith Foo, Izreen Azminda, Izzue Islam, Sherry Ibrahim, Miera Liyana, Nur Risteena, Julia Ziegler, Aweera, Zoey dan Ziabella mencuci kereta peminat. Biarpun berpeluh-peluh dan basah lencun, namun mereka puas hati kerana dapat berbuat amal menerusi program 1MKL Saturday...

  November 24, 2014
 • Amelina dijangka kembalikan gemilang dangdut

  AMELINA KEMBALI BAHAGIAN 2 Kemunculan semula penyanyi dangdut Amelina hari ini mendapat responds positif banyak pihak. Malah rakan media yang sama-sama melihat kejayaan Amelina dahulu yakin dia akan berjaya sebagaimana dahulu. "Saya yakin Amelina akan mengembalikan kegemilangan dangdut. Amelina tidak membawakan dangdut murahan....

  November 23, 2014
 • Masalah Teknikal, Kris Dayanti Tetap Memukau

  Walaupun persembahan sedikit terganggu dengan beberapa masalah teknikal, namun Kris Dayanti tetap memberikan yang terbaik kepada penonton di Dewan Plenary Hall, KLCC yang berlangsung malam semalam. Persembahan yang terhenti kira-kira 20 minit itu langsung tidak menjatuhkan semangatnya untuk terus beraksi di atas pentas. Penyanyi...

  November 23, 2014
 • Amelina... gadis kilang ke puncak seni

  AMELINA KEMBALI BAHAGIAN 1 Hari ini kisah AMELINA kembali ke dunia seni selepas 15 tahun menghilang mendapat perhatian peminat. Bagai satu kejutan pula sebab secara tiba-tiba sahaja dia muncul. Gambar-gambar Amelina bersama rakan media yang ada semasa kali pertama dia bersemuka secara rasmi...

  November 22, 2014
Yang Terkini
253
Keith Foo cuci featured

Artis Popular Cuci Kereta Peminat

Buat pertama kalinya, Keith Foo, Izreen Azminda, Izzue Islam, Sherry Ibrahim, Miera Liyana, Nur Risteena, Julia Ziegler, Aweera, Zoey dan Ziabella mencuci kereta peminat.

Biarpun berpeluh-peluh dan basah lencun, namun mereka puas hati kerana dapat berbuat amal menerusi program 1MKL Saturday Charity Carwash KL Tower – URTV, Sabtu lalu.

180
alin2-a

Amelina dijangka kembalikan gemilang dangdut

AMELINA KEMBALI

BAHAGIAN 2

Kemunculan semula penyanyi dangdut Amelina hari ini mendapat responds positif banyak pihak. Malah rakan media yang sama-sama melihat kejayaan Amelina dahulu yakin dia akan berjaya sebagaimana dahulu.

“Saya yakin Amelina akan mengembalikan kegemilangan dangdut. Amelina tidak membawakan dangdut murahan. Dia ada kelas yang tersendiri,” kata Editor tabloid Insta, Huzz yang juga penulis lirik lagu Amelina Yang Indah Yang Hangat.

242
image

Masalah Teknikal, Kris Dayanti Tetap Memukau

Walaupun persembahan sedikit terganggu dengan beberapa masalah teknikal, namun Kris Dayanti tetap memberikan yang terbaik kepada penonton di Dewan Plenary Hall, KLCC yang berlangsung malam semalam.

Persembahan yang terhenti kira-kira 20 minit itu langsung tidak menjatuhkan semangatnya untuk terus beraksi di atas pentas.

290
alinsiri1-a

Amelina… gadis kilang ke puncak seni

AMELINA KEMBALI

BAHAGIAN 1

Hari ini kisah AMELINA kembali ke dunia seni selepas 15 tahun menghilang mendapat perhatian peminat. Bagai satu kejutan pula sebab secara tiba-tiba sahaja dia muncul.

Gambar-gambar Amelina bersama rakan media yang ada semasa kali pertama dia bersemuka secara rasmi selepas menghilang mendapat tarikan. Pelbagai komen dilontarkan. Rata-rata meluahkan rasa rindu kerana lama tak bersua.

654
alin-1

Anak anak teruja Amelina kembali

Semasa berkurung dan menjalani kehidupan sebagai seorang isteri dan ibu rumah tangga selama 15 tahun, anak-anak penyanyi dangdut Amelina tidak tahu bahawa ibu mereka seorang yang sangat popular suatu ketika dulu.

Akhir-akhir ini barulah mereka sedar pasal itu, Apatah lagi selepas kisah keluarga mereka menjadi paparan media kerana masalah yang menimpa tidak lama dulu.

281
PRA TONTON SELUDUP

Seludup Isi Kekosongan Tema Serius

Semacam trend di kalangan stesen-stesen TV tanah air, berlumba-lumba menyiarkan drama-drama berunsurkan percintaan.

Sememangnya tidak dinafikan, drama-drama yang membuai perasaan ini pastinya menarik perhatian penonton dan seterusnya akan mencatat rating yang tinggi.

488
Emelda Rosmila

Emelda Bakal Bergelar Ibu

Tahniah diucapkan kepada pelakon Emelda Rosemila yang bakal bergelar ibu tidak lama lagi. Berita gembira tersebut dikongsikan bersama pengikutnya di laman Instagram dengan memuat naik gambar ujian kehamilan yang menunjukkan tanda positif.

1126
PRA TONTON SELUDUP

Filem ‘Ophilia’, Pekin Sedia Berdebat

Pelakon Pekin Ibrahim, 34, menegaskan bahawa bukan isu perkauman mahupun fahaman songsang Skinhead dan Nazi yang cuba diketengahkan dalam filem terbarunya, ‘Ophilia’.

Filem yang mendapat banyak kritikan di laman sosial itu sebenarnya memaparkan nilai-nilai persahabatan serta sudut pandangan lain yang masyarakat tidak tahu mengenai budaya tersebut.

595
_20141120_140541

Amelina sedia comeback

Sah! Amelina buat comeback setelah 15 tahun menghilang. Dia nekad kembali menyanyi kerana masih sayangkan bidang seni.

Dalam masa sama dia ingin menyambung cari rezeki demi membesarkan enam anak. Amelina kini di bawah pengurusan Wake The Baby.