• Kesinambungan Drama Popular TV3 Raya Ini

  Pasangan Izzue Islam dan Tiz Zaqyah, Azlee Khairi dan Zara Zya, Fahrin Ahmad dan Emma Maembong serta Akim AF dan Nad Zainal akan membuat hati kita kembali ‘berbunga-bunga’ pada Syawal nanti. Kali ini, pasangan-pasangan yang dekat di hati penonton ini akan...

  July 25, 2014
 • Zul Ariffin Tiada Persiapan Raya

  Disebabkan sibuk dengan kerja dan jadual penggambaran yang agak padat, pelakon Zul Ariffin tidak sempat untuk membuat persiapan raya. Meskipun Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma tidak lama lagi, dia masih lagi belum membeli baju Melayu.  Kata Zul, dia menyerahkan segala tanggungjawab...

  July 25, 2014
 • Jonathan Putra suka ke Bazar Ramadan

  Bazar Ramadan yang dianjurkan khusus untuk menjual aneka juadah untuk berbuka puasa, bukan sahaja dapat sambutan orang Islam, sebaliknya turut menarik orang bukan Islam. Rata-rata mereka mahu ambil kesempatan mendapatkan aneka masakan istimewa khususnya yang tak dijual pada masa lain. Pelakon...

  July 24, 2014
 • Adam terkilan tak sempat raya sebagai suami

  Penyanyi Adam AF akui terkilan sebab tak sempat beraya sebagai seorang suami selepas bercerai dengan Fiza pada 28 April lalu. Dia pernah bayangkan suasana raya yang akan lebih meriah bila dah bergelar suami, namun impiannya berkecai bila rumah tangga mereka tidak...

  July 24, 2014
Yang Terkini
75
featured raya

Kesinambungan Drama Popular TV3 Raya Ini

Pasangan Izzue Islam dan Tiz Zaqyah, Azlee Khairi dan Zara Zya, Fahrin Ahmad dan Emma Maembong serta Akim AF dan Nad Zainal akan membuat hati kita kembali ‘berbunga-bunga’ pada Syawal nanti.

Kali ini, pasangan-pasangan yang dekat di hati penonton ini akan muncul dalam ‘Sebenarnya Saya Isteri Dia Raya’, ‘Love You Mr. Arrogant Raya’, ‘Yes, Boss! Raya’ dan ‘Kampung Girl Raya’.

video
93
zul featured

Zul Ariffin Tiada Persiapan Raya

Disebabkan sibuk dengan kerja dan jadual penggambaran yang agak padat, pelakon Zul Ariffin tidak sempat untuk membuat persiapan raya. Meskipun Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma tidak lama lagi, dia masih lagi belum membeli baju Melayu. 

Kata Zul, dia menyerahkan segala tanggungjawab menyediakan kelengkapan sambutan Aidilfitri di kampung kepada adik-beradiknya.

52
Drama Bersiri Akasia "Rindu awak200% "

Jonathan Putra suka ke Bazar Ramadan

Bazar Ramadan yang dianjurkan khusus untuk menjual aneka juadah untuk berbuka puasa, bukan sahaja dapat sambutan orang Islam, sebaliknya turut menarik orang bukan Islam.

Rata-rata mereka mahu ambil kesempatan mendapatkan aneka masakan istimewa khususnya yang tak dijual pada masa lain. Pelakon kacak Jonathan Putra juga teruja ke Bazar Ramadan.

338
main

Wajah Seiras Selebriti Malaysia

Bagaikan tidak percaya, selebriti-selebriti ini mempunyai wajah yang hampir sama. Pasti ada yang keliru yang mana satu artis kesayangan mereka.

Ada juga di antara selebriti ini yang sering ditujukan soalan yang sama mengenai wajah mereka yang seiras.

89
RTM

Tomok teruja anak kedua

Bulan Ramadan ini penyanyi Tomok teruja sekali dalam hidupnya. Bukan pasal kerja sebaliknya pasal keluarga yang bakal bertambah. Hari raya nanti pun akan tambah berseri-serilah Tomok.

Awal bulan ini dia mendapat perkhabaran gembira bila isteri hamil anak kedua. Sekarang ini kandungan isterinya dah melebihi tiga minggu. Isteri dan dia sendiri masih terasa mual-mual tanda nak dapat anak.  Tahniah Mangga Online ucapkan kepada Tomok dan keluarga.

123
Awie & Erra

Erra, Awie bergabung lagi

Setelah tampil dalam Konsert Teaterikal Suara Kita di Istana Budaya awal tahun ini, Awie dan Erra akan bergabung lagi. Kali ini dalam sebuah filem pula.

Mereka akan berganding dalam filem Warna Cinta Impian. Pastinya akan mengembalikan nostalgia mereka.