• Ieda tak mahu lagi promosi herbal kurus

  Bila badan penyanyi dan pelakon Ieda Moin susut dengan mendadak, banyak yang mahu tahu apakah rahsia pemakanan ibu kepada seorang anak itu. Pada awalnya, Ieda secara berterus-terang menyebut nama pemakanan tambahan berasas herba yang dia amalkan. Kononnya dia sebagai tikus makmal...

  July 11, 2014
 • Hanis Zalikha Tidak Halang Adik Ikut Jejaknya

  Hanis Zalikha bukanlah satu nama baru. Sebelum dia terlibat dalam industri hiburan lagi namanya sudah dikenali ramai sebagai seorang penulis blog. Nama Hanis kian melonjak naik setelah tersenarai dalam kedudukan keenam carian Google di Malaysia pada 2010. Dia yang lebih popular dengan...

  July 11, 2014
 • Implan payu dara kerana ketumbuhan- Ifa Raziah

  Bila tersebar berita Ifa Raziah membuang ketumbuhan pada payu dara, banyak yang meraguinya. Ada yang mempertikai kerana rawatan dijalankan di sebuah hospital pakar pembedahan plastik di Kuala Lumpur. Ifa mengakui ada membuat implan, tetapi ia dilakukan selepas membuang ketumbuhan pada payu...

  July 11, 2014
 • Zahid AF Bakal Timang Anak

  Juara Akademi Fantasia 2, Zahid sedang membilang hari untuk bergelar ayah buat pertama kalinya. Dalam jangka masa tiga bulan lagi, isterinya, Sarah Julifa Yusof dijangka melahirkan bayi sulung mereka. Berita gembira ini menguatkan lagi semangat Zahid untuk ‘melahirkan’ single terbarunya yang...

  July 10, 2014
Yang Terkini
262
ieda-krs-1

Ieda tak mahu lagi promosi herbal kurus

Bila badan penyanyi dan pelakon Ieda Moin susut dengan mendadak, banyak yang mahu tahu apakah rahsia pemakanan ibu kepada seorang anak itu.

Pada awalnya, Ieda secara berterus-terang menyebut nama pemakanan tambahan berasas herba yang dia amalkan. Kononnya dia sebagai tikus makmal yang kemungkinan akan dilantik sebagai duta produk itu.

329
ifa-kos-1

Implan payu dara kerana ketumbuhan- Ifa Raziah

Bila tersebar berita Ifa Raziah membuang ketumbuhan pada payu dara, banyak yang meraguinya. Ada yang mempertikai kerana rawatan dijalankan di sebuah hospital pakar pembedahan plastik di Kuala Lumpur.

Ifa mengakui ada membuat implan, tetapi ia dilakukan selepas membuang ketumbuhan pada payu daranya yang dikesan sejak beberapa lama dulu.

128
ASTRO

Zahid AF Bakal Timang Anak

Juara Akademi Fantasia 2, Zahid sedang membilang hari untuk bergelar ayah buat pertama kalinya. Dalam jangka masa tiga bulan lagi, isterinya, Sarah Julifa Yusof dijangka melahirkan bayi sulung mereka.

Berita gembira ini menguatkan lagi semangat Zahid untuk ‘melahirkan’ single terbarunya yang membawa mesej tentang penghargaan terhadap golongan wanita.

83
ASTRO

Fusion Baju Melayu

Dunia fesyen yang semakin rancak kini merancakkan juga perkembangan dalam rekaan fesyen pakaian tradisional. Rekaan baju Melayu juga berubah ikut kreativiti pereka.

Ada yang masih kekal ciri baju Melayu dan ada juga yang sedikit lari daripada konsep baju Melayu itu sendiri. Namun masih sesuai digayakan pada musim perayaan.

102
IMG_0262

Juara Joran Ke Pasaran Antarabangsa?

Program TV realiti memancing yang menggandingkan selebriti dan pemancing yang pertama di negara ini, Juara Joran mungkin dibawa ke peringkat antarabangsa.

Usaha ke arah itu sedang dirancang yang mana penerbit dan pengarahnya, A. Latiff Mohaideen akan menemui beberapa penerbit dari negara luar.

110
esma-film-1

Esma Daniel nak mengarah lagi

Pelakon dan pengarah Esma Daniel kini dalam persediaan mengarahkan filem baru. Pengarah filem Zaiton Ceritaku itu dalam perbincangan untuk projek baru.

Dia yang memulakan kerja di belakang tabir penerbitan filem thriller ala-ala filem hantu, Jangan Masuk itu memilih genre serupa untuk filem terbarunya.

180
kazim-ry-1

Ustaz Kazim tak ada masa untuk keluarga

Penceramah bebas yang popular dengan program Kalau Dah Jodoh di Astro Oasis, Ustaz Kazim Elias mengakui kesibukan masanya memenuhi undangan berceramah membuatkan dia semakin tiada masa untuk keluarga.

Namun keluarganya memahami kesibukannya dalam bekerja. Dia sendiri rindukan masa bersama keluarga, tapi apakan daya banyak masanya dihabiskan di luar rumah dan di luar negeri.