• Izzue Islam Ganggu Ayda Jebat?

  Pelakon Ayda Jebat yang baru sahaja memenagi anugerah MeleTOP Era baru-baru ini rimas dengan Izzue Islam yang sering menggangunya. Tapi buat peminat kedua-dua pelakon ini, jangan risau. Ini kerana itu adalah lakonan mereka semata-mata dalam drama terbaru berjudul Suami Sebelah Rumah. Drama...

  March 3, 2015
 • Pak Nil Duta Cinta Malaysia LHDN

  Pengacara No.1 negaa Datuk Aznil Haji Nawawi dilantik selaku duta program Cinta Malaysia yang dilancarkan oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) yang dilancarkan di Cyberjaya hari ini. Sebagai duta tentunya Aznil atau mesra dengan penggilan Pk Nil akan menjadi jurucakap untuk...

  March 2, 2015
 • Lufya Minta Gambarnya Tidak Bertudung Dibuang

  Semakin ramai artis wanita Malaysia berhijrah ke arah kebaikan dengan berhijab sepenuhnya. Pelakon berdarah kacukan Arab, Lufya Omar juga tidak terkecuali untuk tampil dengan imej yang lebih muslimah. Sehubungan penghijrahannya itu, dia meminta agar gambarnya yang tidak bertudung agar dibuang dan tidak dipaparkan...

  March 2, 2015
 • Hanis Zalikha Kini Berhijab Penuh

  Pelakon dan pengacara Hanis Zalikha kini memilih untuk tampil dengan berhijab penuh sebagai imej tetapnya. Berita gembira tersebut dikongsikan bersama peminat menerusi laman Instagramnya.   “Apabila keluar dengan keluarga dapat pakai tudung, so happy. Keluar dengan kawan, dapat pakai tudung, so happy. Keluar...

  March 2, 2015
Yang Terkini
94
Aznil Haji Nawawi

Pak Nil Duta Cinta Malaysia LHDN

Pengacara No.1 negaa Datuk Aznil Haji Nawawi dilantik selaku duta program Cinta Malaysia yang dilancarkan oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) yang dilancarkan di Cyberjaya hari ini.

Sebagai duta tentunya Aznil atau mesra dengan penggilan Pk Nil akan menjadi jurucakap untuk mendekatkan pengguna untuk membayar cukai pendapatan.

231
Lufya

Lufya Minta Gambarnya Tidak Bertudung Dibuang

Semakin ramai artis wanita Malaysia berhijrah ke arah kebaikan dengan berhijab sepenuhnya. Pelakon berdarah kacukan Arab, Lufya Omar juga tidak terkecuali untuk tampil dengan imej yang lebih muslimah.

Sehubungan penghijrahannya itu, dia meminta agar gambarnya yang tidak bertudung agar dibuang dan tidak dipaparkan terutamanya di laman sosial media.

551
IMG_8291

Mamat Khalid Kecewa Dengan Sikap Zizan

Kecewa dan sedih. Itulah perasaan yang dialami pengarah terkenal, Mamat Khalid apabila mengetahui pelakon Zizan Razak tidak hadir ke tayangan perdana filem arahannya semalam berjudul Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bangladesh.

Paling menyedihkan pengarah tersebut adalah apabila dia baru sahaja mengetahui berita ketidakhadiran pelakon itu pada malam tayangan perdana itu berlangsung. 

324
Bunga Citra Lestari

Ashraf Sinclair rindu berlakon di Malaysia

Sudah lebih lima tahun pelakon kacak Ashraf Sinclair mencipta nama di Indonesia. Statusnya sebagai suami kepada Bunga Citra Lestari membuatkan dia memiliki ramai peminat di negara jiran itu.

Ashraf baharu saja selesai penggambaran drama bersiri yang memerlukannya berada di set penggambaran setiap hari dalam satu tempoh yang panjang. Kini dia berehat sementara. Bukan rehat goyang kaki sebaliknya dia mencari peluang lain sambil berehat.

1134
Fara Fauzana featured

Fara Fauzana Pandai Kumpul Harta

Persepsi bahawa golongan artis tidak beringat mengumpul harta untuk kegunaan semasa hari tua atau ketika populariti sudah menurun, ternyata tidak begitu tepat.

Kebanyakan daripada insan seni masa kini sudah pandai mengumpul harta semasa rezeki sedang melimpah ruah. Antaranya, Fara Fauzana boleh dijadikan contoh bahawa tidak semua warga seni leka dan lalai dalam mempersiapkan diri untuk kehidupan selesa di masa hadapan.