• Waris tolak lagu berbau seks

  Penyanyi rap popular Waris mendapat kepercayaan menulis dan menyanyikan sendiri lagu tema filem (OST). Dia berganding dengan Mark Adam menghasilkan lagu tema filem Amir & Loqman Pergi Ke Laut berjudul Sampai Bila. Filem itu akan ditayangkan kepada umum mulai 25 September...

  September 2, 2014
 • Ramli MS serah dokumen nikah

  Nampaknya kisah panas dunia hiburan tanah air minggu lalu, yang heboh memperkatakan tentang terbongkarnya perkahwinan rahsia di antara Datuk Ramli MS dengan Alyah masih belum reda lagi minggu ini. Hari ini, Ramli dilihat ke Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS). Dia dilihat...

  September 2, 2014
 • Shuhaimi Lua berdebar tunggu MJATS di Akasia

  Slot drama bersiri  Akasia di TV3 memang dinantikan oleh pelakon untuk menyerlahkan diri kerana slot tersebut antara yang mencatat rating tertinggi. Malah banyak nama pelakon baru yang popular selepas diperkenalkan dalam slot itu. Malah ada yang dah lama berlakon tapi tak...

  September 2, 2014
 • Atilia merdeka daripada status J

  Setelah tujuh tahun memikul status janda, penyanyi Atilia Haron memilih tanggal merdeka untuk bebas daripada gelaran tersebut. Dia bernikah dengan Adam Sofian Mazlan dalam majlis sederhana yang dihadiri keluarga dan teman rapat semalam. Walaupun tak undang media, Atilia berkongsi momen indah dalam...

  September 1, 2014
Yang Terkini
9
IMG_20140903_023140

Waris tolak lagu berbau seks

Penyanyi rap popular Waris mendapat kepercayaan menulis dan menyanyikan sendiri lagu tema filem (OST).

Dia berganding dengan Mark Adam menghasilkan lagu tema filem Amir & Loqman Pergi Ke Laut berjudul Sampai Bila. Filem itu akan ditayangkan kepada umum mulai 25 September ini.

71
Ramli MS

Ramli MS serah dokumen nikah

Nampaknya kisah panas dunia hiburan tanah air minggu lalu, yang heboh memperkatakan tentang terbongkarnya perkahwinan rahsia di antara Datuk Ramli MS dengan Alyah masih belum reda lagi minggu ini.

Hari ini, Ramli dilihat ke Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS). Dia dilihat menyerahkan dukumen berkaitan pernikahan di luar negara kepada JAIS.

77
KLC_FOTOSHOT DRAMA

Shuhaimi Lua berdebar tunggu MJATS di Akasia

Slot drama bersiri  Akasia di TV3 memang dinantikan oleh pelakon untuk menyerlahkan diri kerana slot tersebut antara yang mencatat rating tertinggi.

Malah banyak nama pelakon baru yang popular selepas diperkenalkan dalam slot itu. Malah ada yang dah lama berlakon tapi tak dipandang. Bila muncul dalam drama popular Akasia TV3, nama mereka melonjak naik.

200
love-j-1

Amerika destinasi anak Hail Amir

Anak penyanyi popular era 70-an, Hail Amir kini mengikut jejak langkah bapa menjadi penyanyi profesional. Namun dia mahu terbang lebih jauh dan tinggi.

Amerika Syarikat menjadi pilihan Cintafifi Abdul Hail yang mahu dikenali sebagai Love J Hail sebagai nama pentasnya.  Lagunya kini dan banyak dalam laman muzik Sound Cloud dan i Tunes. Dia memilih lagu-lagu Inggeris.