• Melampau artis tu tekan penganjur

  Cik Tina minat jugaklah dengan seorang penyanyi mi. Memang dia pun popular dan lagunya jadi siulan. Tapi bila Cik Tina dengar kisah yang satu ni, merudum minat Cik Tina dengan dia ni. Tak sangka pulak Cik Tina dia ni jenis berkira...

  October 31, 2014
 • Konsert PGL tangguh Mac 2015

  Konsert Reunion Puteri Gunung Ledang yang sepatutnya dipentaskan di Istana Budaya pada 27 November hingga 1 Disember ditangguh ke tahun depan. Penangguhan terpaksa dibuat kerana Puan Sri Tiara Jacquelina dinasihat berehat kerana mengalami masalah kod vokal yang kritikal. "Saya dinasihatkan berehat selama...

  October 31, 2014
 • Hafiz Suip ambil hati keluarga kekasih

  Beberapa minggu lalu ada rakan terlihat penyanyi Hafiz bercuti bersama kekasihnya di Perth, Australia. Mereka menaiki pesawat yang sama untuk percutian tersebut. Hafiz tak menyorok dan mengakui memang dia bercuti bersama wanita yang masih belajar dalam jurusan perakaunan di sebuah universiti...

  October 31, 2014
 • Retrofest Asia 2014 angkat nostalgia 90-an

  Acara hiburan Retrofest Asia 2014 yang akan diadakan di Surf Beach Sunway Lagoon malam esok menjanjikan nostalgia muzik era 90-an. Pasti menggegarkan nanti. Konsert yang dibawakan oleh JS Concert itu membariskan Diana King, Tevin Campbell, Color Me Badd dan Firehouse. Penyanyi...

  October 31, 2014
Yang Terkini
33
IMG_20141031_143502

Melampau artis tu tekan penganjur

Cik Tina minat jugaklah dengan seorang penyanyi mi. Memang dia pun popular dan lagunya jadi siulan.

Tapi bila Cik Tina dengar kisah yang satu ni, merudum minat Cik Tina dengan dia ni. Tak sangka pulak Cik Tina dia ni jenis berkira bila bab bayaran mengadakan show.

112
IMG_20141031_160449

Konsert PGL tangguh Mac 2015

Konsert Reunion Puteri Gunung Ledang yang sepatutnya dipentaskan di Istana Budaya pada 27 November hingga 1 Disember ditangguh ke tahun depan.

Penangguhan terpaksa dibuat kerana Puan Sri Tiara Jacquelina dinasihat berehat kerana mengalami masalah kod vokal yang kritikal.

249
_20141030_232719

Hafiz Suip ambil hati keluarga kekasih

Beberapa minggu lalu ada rakan terlihat penyanyi Hafiz bercuti bersama kekasihnya di Perth, Australia. Mereka menaiki pesawat yang sama untuk percutian tersebut.

Hafiz tak menyorok dan mengakui memang dia bercuti bersama wanita yang masih belajar dalam jurusan perakaunan di sebuah universiti di ibu negara itu.

“Betul saya bercuti ke Perth baru-baru ini… tapi bukanlah berdua, sebaliknya bersama keluarganya sekali. Kebetulan bapanya mahu melihat perniagaannya di sana dan pada masa yang sama menyambut ulang tahun ibunya.

44
_20141031_080234

Retrofest Asia 2014 angkat nostalgia 90-an

Acara hiburan Retrofest Asia 2014 yang akan diadakan di Surf Beach Sunway Lagoon malam esok menjanjikan nostalgia muzik era 90-an. Pasti menggegarkan nanti.

Konsert yang dibawakan oleh JS Concert itu membariskan Diana King, Tevin Campbell, Color Me Badd dan Firehouse. Penyanyi dan kumpulan itu ada lagu popular yang masih segar sehingga kini. Ia bermula 6.00 petang hingga tengah malam.

419
featured pencetus ummah

Rating Pencetus Ummah Setanding Maharaja Lawak

Meskipun ‘Pencetus Ummah’ bukan sebuah rancangan hiburan, namun ratingnya standing dengan program-program hiburan popular seperti ‘Maharaja Lawak’, ‘Akademi Fantasia’ dan ‘Kilauan Emas’.

Ini membuktikan bahawa program realiti dakwah Islam juga mampu mencetuskan fenomena dengan menarik perhatian jutaan penonton, setiap kali ia bersiaran.

664
Kuala Lumpur , 22 JANUARI 2008 - Zulkifli Arifin . Pelancaran filem Evolusi KL Drift 2 di Studio Digital Mixstage Finas . Gambar : Wahidah zainal / Pemberita : Hiburan / ManggaZULKIFLI ARIFFIN ( ZUL ) SEMAKIN DIKENALI GARA-GARA KONTROVERSI DENGAN PELAKON ABBY ABADINOTATERBITANKOSMOSABTU31 JANUARI 2009MUKA 44

Lebih Baik Belikan Saya Rumah – Zul Ariffin

“Lebih baik belikan saja saya sebuah rumah daripada belikan saya kereta….” Demikian komen Zul Ariffin ketika dikaitkan dengan isu ‘disponsor’ kereta mewah oleh kekasihnya.

Kebelakangan ini, aktor segak ini nampaknya tidak dapat lari daripada cerita sensasi. Bermula dengan penyebaran gambarnya sedang memeluk seorang gadis misteri di Pulau Langkawi tidak lama dulu, sehinggalah dia dikatakan memiliki kereta Maserati yang bernilai jutaan ringgit, hadiah daripada buah hatinya, Gayatri Su-lin Pillai.