• Saya tak pernah marah krew - Aishah Ilias

  Pendatang baru Aishah Ilias menafikan bahawa dia tidak pernah memarahi mana-mana krew sewaktu di set penggambaran drama telenovela ‘Cinta Ibadah'. Berhubung kontroversi tersebut, ada yang menggelarkannya sebagai pelakon ‘diva’. “Saya tak pernah marah sesiapa di set dan saya agak terkejut dengan...

  November 27, 2014
 • Amelina terharu masih disayangi

  AMELINA KEMBALI BAHAGIAN 5 Hari ini  cerita penyanyi dangdut Amelina kembali menyanyi menjadi percakapan banyak pihak. Tak kiralah apa sahaja alasan yang diberikan, nampaknya keputusan Amelina diterima baik. Belum lagi muncul mengadakan persembahan atau melancarkan lagu baru, nama Amelina kembali hangat dengan berita...

  November 26, 2014
 • Suami mohon batal perkahwinan... Jessica Iskandar tenang

  Minggu ini media Indonesia hot dengan kes suami pelakon dan pengacara Jessica Iskandar pohon pembatalan pernikahan mereka. Suaminya Ludwig Franz Willibald dikatakan seorang kerabat dekat di raja Jerman yang bergelar. Jessica dikatakan tidak tahu putera bergelar Hereditary Count yang dinikahinya pada 11...

  November 26, 2014
 • 7 Bulan Azad Tak Berlakon

  Pelakon dan penyanyi Azad Jasmin mengambil keputusan untuk bercuti daripada bidang lakonan. Dia kini mahu fokus dalam mempromosikan album sulung bersama isterinya, Eira Syazira berjudul 'Azadeira'. "Saya ambil cuti daripada lakonan kerana ingin fokus dalam nyanyian dan juga bisnes. Sejujurnya saya...

  November 26, 2014
Yang Terkini
96
IMG_8762

Amelina terharu masih disayangi

AMELINA KEMBALI

BAHAGIAN 5

Hari ini  cerita penyanyi dangdut Amelina kembali menyanyi menjadi percakapan banyak pihak. Tak kiralah apa sahaja alasan yang diberikan, nampaknya keputusan Amelina diterima baik.

Belum lagi muncul mengadakan persembahan atau melancarkan lagu baru, nama Amelina kembali hangat dengan berita kembalinya semula Ratu Dangdut itu ke persada seni setelah menghilang tiba-tiba kerana berkahwin senyap senyap 15 tahun lalu. Amelina terharu bila mendapati dirinya masih disayangi.

525
Amelina kecewa featured

Amelina Kesal

AMELINA KEMBALI

BAHAGIAN 4

Dalam pada keseronokan dan keterujaannya untuk membuat comeback dalam bidang seni suara, jauh di sudut hati Amelina rupa-rupanya terselit perasaan kesal.

Bukan itu saja, Amelina yang pernah mendapat jolokan Ratu Dangdut ini juga mengakui dia terasa hati.

234
Mojo featured

5 Band Berentap Di HRC KL

Apakah Mojo, Drama Band, S.O.G., Persis dan Klangit akan menggondol anugerah semasa Anugerah Industri Muzik Ke-21 (AIM 21) nanti?

Persoalan itu akan terjawab apabila berlangsungnya AIM 21 pada 6 Disember nanti. Tetapi seminggu sebelum itu, kelima-lima band ini akan berentap di pentas yang sama iaitu di Hard Rock Cafe, Kuala Lumpur (HRC KL).

video
1092
Amelina status featured

Amelina Komen Isu Rumah Tangga

AMELINA KEMBALI

BAHAGIAN 3

Sebaik saja tersebarnya berita mengenai keputusan Amelina kembali ke dunia seni suara yang sudah 15 tahun ditinggalkannya, pertanyaan pertama yang timbul di kalangan orang ramai ialah mengenai status rumah tangganya.

Apakah Amelina sudah bercerai? Mungkinkah Amelina mahu menyanyi semula gara-gara sudah kembali ‘solo’? Persoalan seperti itulah yang berlegar-legar di bibir ramai ketika ini.

482
Keith Foo cuci featured

Artis Popular Cuci Kereta Peminat

Buat pertama kalinya, Keith Foo, Izreen Azminda, Izzue Islam, Sherry Ibrahim, Miera Liyana, Nur Risteena, Julia Ziegler, Aweera, Zoey dan Ziabella mencuci kereta peminat.

Biarpun berpeluh-peluh dan basah lencun, namun mereka puas hati kerana dapat berbuat amal menerusi program 1MKL Saturday Charity Carwash KL Tower – URTV, Sabtu lalu.

397
alin2-a

Amelina dijangka kembalikan gemilang dangdut

AMELINA KEMBALI

BAHAGIAN 2

Kemunculan semula penyanyi dangdut Amelina hari ini mendapat responds positif banyak pihak. Malah rakan media yang sama-sama melihat kejayaan Amelina dahulu yakin dia akan berjaya sebagaimana dahulu.

“Saya yakin Amelina akan mengembalikan kegemilangan dangdut. Amelina tidak membawakan dangdut murahan. Dia ada kelas yang tersendiri,” kata Editor tabloid Insta, Huzz yang juga penulis lirik lagu Amelina Yang Indah Yang Hangat.