• Sara Ali mahu satukan peminat

  Hari ini nama pelakon Sara Ali semakin dikenali. Peminatnya pun bertambah. Watak Melina dalam drama Maaf  Jika Aku Tak Sempurna di slot  Akasia TV3 sangat membantu populariti yang diraihnya hari ini. Sara akui dah lama idam watak utama dalam slot yang...

  October 20, 2014
 • Remy Ishak enggan fikir wanita

  Pelakon popular Remy Ishak dah beberapa kali putus cinta dengan. Lebih hangat lagi kisah cintanya penuh konroversi dan ada yang berakhir dengan catatan kurang enak untuk diimbau. Sebab itu dia kini mengambil pendekatan tak mahu fikirkan sangat pasal wanita sebaliknya mahu...

  October 20, 2014
 • Tempoh Edah Tamat, Izreen Azminda Cari Pengganti?

  Bulan lepas, tempoh edah perceraian Izreen Azminda, tamat tempohnya. Ini menandakan Izreen sudah bebas sekiranya dia mahu menjalani hidup berumah tangga semula. Bahkan, sebelum tempoh itu tamat lagi, nama Izreen sudah dikaitkan dengan aktor Amar Baharin yang bersama-samanya membintangi drama bersiri...

  October 19, 2014
 • Pengalaman Talha Jadi Krew Belakang Tabir

  Meskipun pelakon Talha Harith masih baru dalam bidang lakonan, namun dengan pengalaman sebagai krew belakang tabir telah banyak mengajarnya menjadi seorang yang berdisiplin. Dia akui perjalanan menjadi anak seni bukanlah mudah.  “Saya jadi krew belakang tabir sejak berumur 17 tahun lagi....

  October 19, 2014
Yang Terkini
29
KUALA LUMPUR , 8 MOV 2011- Pengambaran bersama pelakon utama filem Songlap Sara Ali dan Shahiezy Sam di Studio Utusan ,Kuala Lumpur ,semalam.GAMBAR : RASHID MAHFOF / PEMBERITA : ( KHAS UNTUK HIBURAN PANCA )SARA ALI DAN SHAHEIZY SAM MERUPAKAN PELAKON UTAMA FILEM SONGLAP .NOTATERBITANUTUSAN MALAYSIARABUMEGA30 NOVEMBER 2011MUKA 34***ARCHIVE BY KNR

Sara Ali mahu satukan peminat

Hari ini nama pelakon Sara Ali semakin dikenali. Peminatnya pun bertambah. Watak Melina dalam drama Maaf  Jika Aku Tak Sempurna di slot  Akasia TV3 sangat membantu populariti yang diraihnya hari ini.

Sara akui dah lama idam watak utama dalam slot yang menjadi tarikan utama itu. Dia akui pengaruh kuat slot itu yang mempu menaikkan nama seseorang pelakon kalau drama yang mereka lakonkan mendapat sambutan.

“Orang lain saya tak tahu, tapi saya sendiri akui teringin dapat peluang berlakon slot Akasia ini,” kata Sara.

54
remy dan Tiz

Remy Ishak enggan fikir wanita

Pelakon popular Remy Ishak dah beberapa kali putus cinta dengan. Lebih hangat lagi kisah cintanya penuh konroversi dan ada yang berakhir dengan catatan kurang enak untuk diimbau.

Sebab itu dia kini mengambil pendekatan tak mahu fikirkan sangat pasal wanita sebaliknya mahu tumpukan kepada kerjanya sebagai pelakon.

“Baik saya tumpu kerja dulu dan kumpul duit,” katanya semasa ditemui pada sesi fotografi untuk promosi drama bersiri Satu Hari di Sri Pentas, Petaling Jaya hari ini. Drama itu bakal disiarkan pada 2 Disember depan di TV9.

193
Izreen Azminda feature latest

Tempoh Edah Tamat, Izreen Azminda Cari Pengganti?

Bulan lepas, tempoh edah perceraian Izreen Azminda, tamat tempohnya. Ini menandakan Izreen sudah bebas sekiranya dia mahu menjalani hidup berumah tangga semula.

Bahkan, sebelum tempoh itu tamat lagi, nama Izreen sudah dikaitkan dengan aktor Amar Baharin yang bersama-samanya membintangi drama bersiri ‘Kerana Terpaksa… Aku Relakan’ yang mencatat rating tinggi semasa ditayangkan di TV3, tidak lama dulu.

Apakah dengan tamat edahnya itu, bermakna hubungan Izreen dengan Amar akan melangkah ke tahap yang lebih serius?

230
_20141019_132938

Hanez Suraya luah kekecewaan

Sejak isu hubungan Hanez Suraya dengan lelaki yang masih beristeri, macam macam kecaman fia terima.

Lebih parah bila dia macam dihukum stesen TV bila terus sepi datipada projek drama terbaru. Tak tahulah produksi yang enggan atau stesen sudah senaraihitamkan namanya.

112
Konser seniman Ramli Sarip

Ramli Sarip memang legenda

Konsert Seniman 45 Tahun Ramli Sarip di Istana Budaya yang bermula malam tadi benar-benar menggambarkan apa yang cuba diperkatakan oleh seniman itu sebelum ini.

Konsert tersebut benar-benar memuaskan hati peminat yang datang menontonnya. Sebagai salah seorang ikon penyanyi rock, Datuk Ramli Sarip  memang membuktikannya. Konsert selama  tiga malam itu akan berakhir Ahad ini.

160
Celebrity Bazaar

Artis Berjaya Disaran Bantu Yang Baru Buat Bisnes

Artis-artis popular yang sudah berjaya sebagai usahawan dicadangkan untuk membantu rakan-rakan artis yang baru hendak bertapak dalam bidang perniagaan.

Demikian saranan mantan Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Datuk Seri Noh Omar, sewaktu merasmikan Celebrity Bazaar di Dataran Underground, Dataran Merdeka, Kuala Lumpur.