• Najwa Latif nak jadi pensyarah

  Semasa lagu Cinta Muka Buku popular dulu, Najwa sedang bersekolah. Bila keputusan SPM dikeluarkan dia tidak terus menyambung pengajian dan beri tumpuan kepada nyanyian. Timbul juga sedikit masalah bila keluarganya macam tidak suka tindakannya memberi tumpuan pada nyanyian dan lupakan pelajaran....

  April 27, 2015
 • Pelakon sasa takut dibukan-bukankan

  Sekarang ramai pulak artis baru yang sado dapat tempat membarisi drama tempatan. Agaknya pengarah dan penerbit nak ambik aura Zul Ariffin yang kini menjadi perhatian peminat. Maka ramai jugak Cik Tina nampak lelaki yang muncul daripada pertandingan yang fokus kepada badan...

  April 27, 2015
 • Sam Akui Rasa Mahu Kahwin, Apakah Dengan Syatilla?

  “Sam dah ada rasa nak berumah tangga.” Demikian akui Shaheizy Sam mengenai rasa hatinya. Apakah ini bermakna, Sam sudah mempunyai calonnnya? Atau mungkin, aktres yang sedang akrab dengannya iaitu Syatilla Melvin adalah wanita yang akan memenuhi hasrat hatinya itu? Persoalan inilah yang...

  April 26, 2015
 • Sam Bunkface Gembira Keluarga Dari UK Saksi Pernikahannya

  Sam Bunkface yang sudah bergelar seorang suami, gembira kerana pernikahannya dapat disaksikan oleh keluarganya yang datang dari United Kingdom. Vokalis kumpulan Bunkface itu selamat diijabkabulkan dengan penerbit TV, Aida Azira Husin, 28, dengan sekali lafaz sahaja pada jam 9.24 pagi semalam. "Alhamdulillah...

  April 26, 2015
Yang Terkini
video
173
najwa-psy-1

Najwa Latif nak jadi pensyarah

Semasa lagu Cinta Muka Buku popular dulu, Najwa sedang bersekolah. Bila keputusan SPM dikeluarkan dia tidak terus menyambung pengajian dan beri tumpuan kepada nyanyian.

Timbul juga sedikit masalah bila keluarganya macam tidak suka tindakannya memberi tumpuan pada nyanyian dan lupakan pelajaran. Kini keadaannya dah berubah.

115
gos-plk-1

Pelakon sasa takut dibukan-bukankan

Sekarang ramai pulak artis baru yang sado dapat tempat membarisi drama tempatan. Agaknya pengarah dan penerbit nak ambik aura Zul Ariffin yang kini menjadi perhatian peminat.

Maka ramai jugak Cik Tina nampak lelaki yang muncul daripada pertandingan yang fokus kepada badan cantik dapat perhatian untuk diangkat jadi pelakon.

239
gosssip-slide

Janda pilihan pelakon kacak?

Benarkah apa yang Cik Tina dengar ni? Pelakon popular yang sorang ni sedang menyemai cinta dengan seorang wanita berstatus ibu tunggal.

Tak kisahlah apa status sekali pun kalau sama-sama suka apa salahnya, si pelakon dah lama tak dengar kisah cintanya dan si wanita pula sudah lama solo, jadi mereka boleh sahaja membina kebahagiaan semula.

217
ummi-naz-1

Tiada syarat Ummi Nazeera kembali aktif berlakon

Semasa menyambung pengajian di luar negara, pelakon Ummi Nazeera terus stop berlakon. Bila pulang selepas tamat pengajian pun dia tak bersedia untuk kembali berlakon.

Apatah lagi dia balik dengan imej baru, berjilbab. Dia juga mahu fokus kepada perniagaan keluarga. Apa guna pulang dengan ilmu kalau tak turunkan untuk memajukan perniagaan keluarga.

157
PREVIU FILEM ABAG LEJEN

Usia buat Farid jadi pemilih watak

Sudah 12 tahun pelakon tinggi lampai dan kacak Farid Kamil aktif berlakon filem. Bermula tahun 2003 dengan peranan kecil, kini dia antara nama hero yang menjadi pilihan.

Tapi akhir-akhir ini nampaknya dia dah perlahan sikit. Tahun lalu ada empat filem sahaja dan tahun ini pun bakal muncul dengan sebuah filem, Abang Lejen. Adakah tawaran semakin berkurangan sebab banyak hero baru muncul?